Exclusieve accessoires

Maatwerk interieurconcepten

Grote showroom

Wij verzorgen voor alle bedrijven horeca-aankleding van diverse ruimtes. Heb jij je eigen restaurant, hotel of café? Schakel dan Pot & Vaas in voor het maken van een passend en stijlvol ontwerp. Daarnaast zijn wij uitgegroeid tot expert op het gebied van styling voor de horeca. Voor elk bedrijf dat actief is in de horeca maken wij de mooiste interieurprojecten. Geen ontwerp is voor ons te gek. Wil je een ontwerp waar planten in terug komen? Wij maken bijvoorbeeld prachtige ontwerpen met beplanting voor een groene uitstraling. Voor het stijlen van jouw horecagelegenheden zit je bij ons goed. Onze producten en diensten leveren wij uitsluitend B2B.

Geïnteresseerd in de styling van je bedrijf in de horeca? Neem contact op!

T: 00(31)-13 5213002 M: [email protected]

Voor jouw bedrijf in de horeca verzorgen wij graag de aankleding

Pot & Vaas is dé groothandel in woonaccessoires gelegen in Oisterwijk. Wij voeren verschillende interieurprojecten uit om je bedrijf in de horeca te voorzien van aankleding en styling. Denk hierbij aan stijlvolle potten en vazen. In de aankleding van onze horecaprojecten, met of zonder beplanting, komt jouw bedrijfsidentiteit naar boven. Dit zorgt voor een tijdloos ontwerp. Daarnaast zorgen er wij bij het stijlen van jouw horecagelegenheden voor dat deze bij jouw wensen en eisen past. Het is ook mogelijk om als interieurontwerper, stylist of winkeleigenaar onze parels aan te schaffen en tot leven te weken in je eigen interieurprojecten voor de horeca.

Wij voeren ook horecaprojecten uit met beplanting

Naast het uitvoeren van de aankleding en styling van jouw restaurant in de horeca, voeren wij ook horecaprojecten uit met beplanting. Wij zijn gespecialiseerd in het arrangeren van kunstbeplanting in jouw zaak. Hierbij kun je denken aan het maken van maatwerk bloemcreaties, kunstbeplanting en groenwanden. Groenwanden zijn muren die bedekt worden met kunstplanten. Dit zorgt voor een natuurlijk en sfeervol effect, zonder dat je veel onderhoud hoeft te plegen. Ontdekt de kracht van horecaprojecten met beplanting en laat jouw horecagelegenheden door ons stijlen.

Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken

Wil je kennis maken met de interieurprojecten die wij uit hebben gevoerd in de horeca? Doe dan gerust wat inspiratie op door onze projecten online te bekijken of maak een afspraak om onze showroom in Oisterwijk te bezoeken. Onze specialisten nemen dan de tijd voor u om alle mogelijkheden van de styling van jouw bedrijf door te nemen. Met onze expertise stijlen we jouw horecagelegenheden stijlvol naar wens.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »