Showroom Oisterwijk

Welkom in onze interieurwereld

In het gastvrije, Brabantse Oisterwijk, hebben wij, sfeermakers van Pot & Vaas, voor jou als brancheprofessional, een ruime en stijlvol ingerichte showroom vormgegeven. Hier mag je op alle doordeweekse dagen de tijd nemen om te meanderen door compleet ingerichte sfeer- en stijlkamers. Rijkelijk gedecoreerd met unieke (kunst)objecten, passende accessoires en meesterlijk geschikte zijdebloemen en planten. De showroom deint mee op de golf van trends en seizoenen en toont daarnaast authentieke, tijdloze evergreens die elk interieur een verfijnde touch geven.

Je bent van harte welkom om je te laten inspireren en verrassen door onze exclusieve accessoires en maatwerk interieurconcepten. Om er zeker van te zijn dat je de tijd en aandacht krijgt die je verdient, raden we aan vooraf een afspraak te maken.

Ligt Oisterwijk niet op je route en is een locatie in het midden van het land gunstiger voor je op dit moment dan kun je terecht in één van onze dependances. Nederland kent twee toonaangevende interieur- en designcentra die exclusief toegankelijk zijn voor interieurprofessionals: TICA Aalsmeer en ETC Designcenter Culemborg. Als vooraanstaand interieurleverancier mogen we in de line-up van deze lifestylecentra niet ontbreken. Pot & Vaas heeft op beide locaties een dependance waar jij als interieurprofessional terecht kunt voor inspiratie, look & feel, ordering of Cash & Carry,

Mogen we je binnenkort welkom heten in onze interieurwereld?

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 09.00-17.00 uur (uitsluitend op afspraak)

Adres
Bedrijfsweg 21
5061 JX Oisterwijk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »