Showroom ETC Design Center Europe Culemborg

Welkom in onze interieurwereld

Het ETC Design Center Europe is dé plek om te ontdekken wat er speelt in de wereld van interieur. Een toonaangevend bedrijf in exclusieve woonaccessoires en bloemarrangementen als Pot & Vaas hoort vertegenwoordigd te zijn in dit designcenter in het midden van het land wat ruim 15.000 m2 aan wooninspiratie biedt voor het hogere, luxueuze segment.

Op het gebied van interieur en exterieur vormen 120 verschillende showrooms een totaalbeeld van de (inter)nationale lifestyle- en interieurtendensen. Alle exposanten tezamen vertegenwoordigen ruim 500 verschillende merken. ETC Design Center Europe is de plek is voor de interieurprofessional en liefhebber van een mondaine levensstijl en kunst. Onze specifieke, herkenbare, signatuur sluit naadloos aan bij de trendsetters én evergreens in de interieurontwerp wereld.

In Culemborg komen agenten en producenten van exclusieve labels, interieurprofessionals, consumenten en pers tezamen. ETC Design Center Europe heeft als doel een toonaangevend platform te zijn dat stimuleert, inspireert en wordt gedreven door innovatieve ideeën. Pot & Vaas presenteert via dit platform haar exclusieve collecties en maatwerk opties en staat met raad en daad bij in het oplossen van eigentijdse, complexe interieurvraagstukken.

Openingstijden
Maandag van 10.00-17.00 uur

Overige dagen op afspraak

Uitsluitend met toegangspas toegankelijk (kijk hier voor de voorwaarden)

Adres
Randweg 20
4104 AC Culemborg

Locatie van onze stand : Standnummer 206a - 207 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »