Retail

Heb jij een woonwinkel, bloemenwinkel, conceptstore of giftshop dan ben je bij Pot & Vaas van harte welkom voor collectie, inkoop, inrichting en advies. Onze creatief gearrangeerde groendecoraties en bloemarrangementen dienen enerzijds ter verfraaiing van je retailomgeving en het highlighten van je assortiment terwijl ze als exclusieve collectie in je winkel of webshop kunnen zorgen voor additionele verkoop.

Onze inspirerende showroom in Oisterwijk staat volledig ter beschikking voor jou om (eventueel) samen met je klant te komen zien, voelen, beleven, mixen en matchen. Om er zeker van te zijn dat je de tijd en aandacht krijgt die je verdient en nodig hebt raden we je aan vooraf een afspraak te maken. Onze professionele sfeermakers staan met raad, daad en een drankje voor je klaar. Welkom in onze interieurwereld.

Heb je een helder plan en weet je welke potten, vazen en groendecoratie je direct nodig hebt meldt dit gerust een dag voor afhalen. Dan verzamelen we de goederen en zetten deze voor je gereed in ons afhaalmagazijn in Oisterwijk.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »