over ons

Hartelijk welkom in de interieurwereld van Pot & Vaas

In het gastvrije Brabantse Oisterwijk, bekend als de ‘Parel in het Groen’, vind je ons: De sfeermakers van Pot & Vaas, jouw waardevolle partner bij het creëren, inrichten en vervolmaken van maatwerk interieurconcepten.

Sinds de oprichting in 2002 zijn we met onze groothandel in bijzondere potten en vazen uitgegroeid tot importeur van een ruim assortiment, eyecatching potten en ontwerper van een exclusieve meubellijn van Nederlandse makelij: Linden. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het arrangeren van maatwerk bloemcreaties, kunstbeplanting en groenwanden.

Pot & Vaas levert uitsluitend B2B en ons team sfeerprofessionals is inzetbaar van ontwerp tot het creëren en realiseren van de finishing touch. Als interieurontwerper, stylist, architect of winkeleigenaar kun je bij ons terecht voor een totaalbeleving alsook voor de individuele parels die een ontwerp tot leven zullen brengen.

Onze specifieke, herkenbare, signatuur sluit naadloos aan bij de trendsetters én evergreens in de interieurontwerp wereld. Je vindt onze collectie terug in residentiële projecten, kantoren, suites en lobby's van bekende hotels als George V in Parijs, casino’s en diverse gerenommeerde restaurants en luxueuze retail-zaken. ‘Tijdloos, chique en verrassend’, zo wordt Pot & Vaas omschreven. De collectie meubelen, stoffering en accessoires kent een internationale allure en heeft een kosmopolitische uitstraling. De prijsstelling daarentegen is onverwacht gunstig.

In onze ruime en stijlvol ingerichte showroom mag je de tijd nemen om te meanderen door compleet ingerichte sfeer- en stijlkamers. Rijkelijk gedecoreerd met unieke meubelen, (kunst)objecten, passende accessoires en meesterlijk gearrangeerde zijdebloemen en planten.

Je bent van harte welkom om je laten inspireren en verrassen door onze exclusieve accessoires en maatwerk interieurconcepten. Om er zeker van te zijn dat je de tijd en aandacht krijgt verzoeken wij jou om op voorhand een afspraak te maken. Mogen we je binnenkort welkom heten in onze interieurwereld?

Erica & Frank van der Linden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »