Horeca aankleding

Afbeelding Kantoor met kamerplanten

Wij verzorgen voor alle bedrijven  horeca-aankleding van diverse ruimtes. Heb jij je eigen restaurant, hotel of café? Schakel dan Pot & Vaas in voor het maken van een passend en stijlvol ontwerp. Ons bedrijf staat bekend als groothandel in bijzondere potten en vazen. Daarnaast zijn wij uitgegroeid tot expert op het gebied van styling voor de horeca. Voor elk bedrijf dat actief is in de horeca maken wij de mooiste interieurprojecten. Geen ontwerp is voor ons te gek. Wil je een ontwerp waar planten in terug komen? Wij maken bijvoorbeeld prachtige ontwerpen met beplanting voor een groene uitstraling. Onze producten en diensten leveren wij uitsluitend B2B.

 

Bekijk onze prachtige kunstbeplanting in onze showroom

Meer informatie
 

In de horecabranche verzorgen wij elke onderneming van stijlvolle aankleding

Pot & Vaas is dé potten groothandel gelegen in Oisterwijk. Wij voeren verschillende interieurprojecten uit om je bedrijf in de horeca te voorzien van aankleding en styling. In de aankleding van onze horecaprojecten, met of zonder beplanting, komt jouw bedrijfsidentiteit naar boven. Dit zorgt voor een tijdloos ontwerp. Daarnaast zorgen wij ervoor dat deze bij jouw wensen en eisen past. Het is ook mogelijk om als interieurontwerper, stylist of winkeleigenaar onze parels aan te schaffen en tot leven te weken in je eigen interieurprojecten voor de horeca.

Wij voeren ook horecaprojecten uit met beplanting

Naast het uitvoeren van de aankleding en styling van jouw restaurant in de horeca, voeren wij ook horecaprojecten uit met beplanting. Wij zijn gespecialiseerd in het arrangeren van kunstbeplanting in jouw zaak. Hierbij kun je denken aan het maken van maatwerk bloemcreaties, kunstbeplanting en groenwanden. Groenwanden zijn muren die bedekt worden met kunstplanten. Dit zorgt voor een natuurlijk en sfeervol effect, zonder dat je veel onderhoud hoeft te plegen. Ontdekt de kracht van  horecaprojecten met beplanting!

 
 

Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken

Wil je kennis maken met de interieurprojecten die wij uit hebben gevoerd in de horeca? Doe dan gerust wat inspiratie op door onze projecten online te bekijken of maak een afspraak om onze showroom in Oisterwijk te bezoeken. Onze specialisten nemen dan de tijd voor u om alle mogelijkheden van de styling van jouw bedrijf door te nemen. Een afspraak kan je maken door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 013-521 30 02 of per e-mail via [email protected].

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »