Vacature sales medewerker

Afbeelding Kantoor met kamerplanten

Ben je op zoek naar een vacature als sales-medewerker-binnendienst? Bekijk dan het vacatureaanbod van Pot & Vaas in Oisterwijk. Als groothandel bieden wij een fijne, gezellige werkplek aan, waar je omringt wordt door onze ruime collectie woonaccessoires. Daarnaast verzorgen wij ook interieurprojecten voor bedrijven actief in de horeca. Wij leveren deze artikelen en diensten uitsluitend B2B.

 

Bekijk onze prachtige kunstbeplanting in onze showroom

Meer informatie
 

Bekijk onze vacature voor een functie als sales-medewerker-binnendienst

Als je bij ons plaats neemt in de vacature sales-medewerker-binnendienst ga je met andere medewerkers onze horecadecoratie verkopen. Dit doe je door klantbindingen op te bouwen. Je zorgt er ook voor dat wij interieurprojecten kunnen uitvoeren in verschillende horecaondernemingen. Daarnaast zal je veel telefoneren met klanten, het netwerk onderhouden, maar ook het uitzetten van acties en reclamecampagnes.

 

Wij bieden jou een fijne werkplek

Als je eenmaal bij ons in dienst bent, dan zorgen wij voor een goede salariëring en arbeidsvoorwaarden. In deze voorwaarden houden wij rekening met pensioenopbouw en natuurlijk reiskostenvergoeding. Daarnaast heb je een vast rooster. Je werkt namelijk van 8:30 tot 17:00 uur. Als laatste verzorgen wij leuke, maar vooral gezellige vrijmibo’s. Maak kennis met ons bedrijf en bekijk welke projecten wij allemaal uitvoeren!

 

 
 

Solliciteer direct voor deze of één van onze andere openstaande vacatures!

Heb je interesse in de vacature sales-medewerker-binnendienst bij Pot & Vaas in Oisterwijk? Solliciteer dan door je motivatiebedrijf, cv en een foto te sturen naar [email protected], ter attentie van Frank van der Linden. Wij zullen je sollicitatie zo snel mogelijk in behandeling nemen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »