Verkoopadressen bedrijven

 

 

Showroom te Oisterwijk

 

Van maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur bent u van harte welkom om onze showroom in Oisterwijk te bezoeken. In onze showroom kunt u onze exclusieve collectie woonaccessoires bewonderen. U kunt met of zonder afspraak bij ons terecht. Voor persoonlijke begeleiding en advies raden wij u aan om een afspraak te maken. Indien voorradig in ons magazijn, kunt u uw bestelling direct meenemen.

 

Showroom ETC Expo te Culemborg

 

ETC Expo biedt ca. 80 groothandels in de interieur branche showroomruimte en richt zich met name op het hoge segment van de markt, hierbij te denken aan exclusieve lifestyle.
ETC Expo is het trade center dat voldoet aan de vraag naar een permanente vakbeurs, op het hoogste segment van de interieurmarkt waar alle interieurprofessionals terecht kunnen.
ETC Expo is gespecialiseerd in stijlvolle meubelen, woontextiel, woondecoratie, vloerbedekking, sfeer en projectverlichting, verf, behang, maatwerk en interieuraccessoires. Binnen ETC Expo vindt u alle stijlen terug, maar altijd met oog voor kwaliteit en exclusiviteit.
De vertegenwoordigde merken behoren (inter)nationaal tot de top van hun vakgebied en komen zowel uit Nederland als diverse andere Europese landen. Tweemaal per jaar worden de nieuwste collecties tijdens Meet the Masters of Interior getoond.
Kijk op de site van ETC Expo voor adresgegevens en de toelatingseisen www.etcexpo.nl

 

Sinds september 2013 is Pot & Vaas ook vertegenwoordigd op ETC Expo te Culemborg. Hier zijn sfeerkamers ingericht om klanten te inspireren en mogelijkheden te laten zien. Het ETC laat branchegerichte winkeliers, architecten en stylisten toe. Uiteraard kunt u ook met Pot & Vaas direct contact opnemen om een bezoek te plannen op het ETC. Het ETC is op maandagen geopend van 10.00-17.00 uur. Twee keer per jaar worden consumentendagen georganiseerd zodat de consumenten inspiratie op kunnen doen en naar betreffende dealers kunnen worden doorverwezen.

 

Cash & Carry Tica te Aalsmeer

Tica is een inkoopcentrum in Aalsmeer voor de branchegerichte wederverkoper en projectinrichter ( waaronder o.a. horeca ). Pot & Vaas is één van de 175 exposanten, die op Tica in een 20.000 m2 cash & carry ruimte hun assortiment aanbied. De stand locatie van Pot & Vaas is: roze hal stand A14.

Voor meer informatie over Tica, kunt u terecht op de website www.tica.nl