Werken bij Pot & Vaas

VACATURE SMILE MAKER - VERKOOP BINNENDIENST (32-40U) 

Scrollstop! Op deze job staat namelijk wellicht jouw naam geschreven. Pot & Vaas zoekt een echte Smile Maker waarbij service & sales jouw middle name is!  

Bij Pot & Vaas voel jij je direct thuis, we zijn namelijk zelf ook een heel gastvrij en dynamisch bedrijf. Echte sfeermakers en een waardevolle partner voor interieurontwerpers, stylisten, architecten en winkeleigenaren als het gaat om het creëren en inrichten van maatwerk interieurconcepten.

Sinds de oprichting in 2002 zijn we met onze groothandel in bijzondere potten en vazen uitgegroeid tot importeur van een ruim assortiment exclusieve interieuraccessoires. Pot & Vaas levert uitsluitend B2B en ons team van sfeerprofessionals is inzetbaar van ontwerp tot creatie en realisatie.

Zie jij jezelf al samenwerken met dit team van gezellige, hardwerkende sfeermakers? Scroll dan nog even door…

 

Wie ben jij:

Jij bent een echte sales player en vindt het een uitdaging om nieuwe klanten aan te trekken en te servicen. Je bent sociaal, altijd vriendelijk en natuurlijk betrokken. Jij weet als geen ander hoe je precies de juiste snaar raakt bij onze klanten. Service and sales with a smile!  Dat is wat een Smile Maker doet en heeft. Je bent flexibel en bevlogen. Voor jou is niks te gek. Door jouw can-do-attitude sta je altijd voor je collega's klaar en ben je multi-inzetbaar.

 • Jouw klantgerichte houding staat altijd AAN;
 • Je bent gedreven en sociaal en gaat vol passie een commerciële uitdaging aan;
 • Je hebt een voorliefde voor interieur
 • Jij een groot oplossend vermogen en gaat geen uitdaging uit de weg
 • Jouw mogen ze overal voor vragen. Je bent namelijk hartstikke flexibel en geen klus is voor jou te gek;
 • You know the drill, oftewel: jij hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring in verkoop binnendienst en een commerciële opleiding.

 

Een dag uit het leven van de Smile Maker:

Als Smile Maker zorg jij er met een grote glimlach voor dat onze afdeling Verkoop Binnendienst draait als een zonnetje. Jouw vriendelijkheid werkt aanstekelijk naar onze klanten aan de andere kant van de lijn, wanneer jij als eerste opneemt, maar ook naar je collega’s toe. Daarom mag er vanzelfsprekend tussendoor ook een hoop gelachen worden met je team en neem je altijd de tijd om je collega's te helpen. Jij voelt je als een vis in het water wanneer de drukte toeneemt in ons dynamische bedrijf, waarbij geen dag voor jou hetzelfde is.

 

Dit is de job:

 • Je verwelkomt gasten in onze showroom met een happy smile en een goed verhaal;
 • Jouw yes-modus gaat aan wanneer jij on a roll bent in het uitvoeren van jouw salestaken. Je denkt hierbij logisch na én -mee en zet net dat stapje meer dan de rest waardoor je onze klanten altijd positief verrast;
 • Jouw glimlach is meteen te horen wanneer jij als eerste de telefoon opneemt;
 • Je bent vliegensvlug met inkomende mail en beantwoordt vragen altijd met een yes we can mentaliteit;
 • Het opstellen van offertes en orders in bijvoorbeeld Exact online is voor jou gesneden koek.
 • Jij hebt the right attitude, oftewel: jij hebt die commerciële opleiding en 2 tot 3 jaar werkervaring welke je nodig hebt om de klus te klaren. Je tovert een glimlach op ons gezicht als je toevallig ook al ervaring in óns vakgebied hebt;
 • Als Smile Maker kom je graag in contact met nieuwe klanten. Met een dosis zelfvertrouwen en een positieve instelling ga jij deze uitdaging met plezier aan.

 

Jouw beloning:

 • Een marktconform salaris waar je blij van wordt;
 • Wij werken toekomstgericht, dus jouw pensioen is goed geregeld!
 • Een te gekke werkomgeving waarbij werken voelt als thuiskomen;
 • Een hoop fun en plezier met een gezellig team die ook altijd voor jou klaar staat.

 

En nu?
Simpel! Meteen even enthousiast reageren als jij je aangesproken voelt. Stuur snel jouw originele brief met CV naar [email protected] t.a.v. Sophie van der Linden en vergeet niet om erbij te vermelden dat het om jouw kans als Smile Maker gaat. Reageren op deze vacature kan tot 15 december 2022.

Heb je vragen over jouw rol als Smile Maker, ons bedrijf of het team waar je in terecht komt? Bel ons gewoon even voor meer informatie via 00(31)-13 521 30 02.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »