Meer sfeer in je restaurant met onze interieurprojecten

Afbeelding Kantoor met kamerplanten

In Oisterwijk vind je ons prachtige bedrijf, wat voor elk restaurant sfeervolle interieurprojecten uitvoert. Onze herkenbare signatuur sluit aan bij trendsetters en zorgt voor een rijke ambiance voor jouw bedrijf in de horecabranche. Ontdek ons ruime assortiment artikelen en onze diensten. Wij leveren onze accessoires uitsluitend B2B.

 

Bekijk onze prachtige kunstbeplanting in onze showroom

Meer informatie
 

Voor je restaurant, café of hotel voeren wij de mooiste interieurprojecten uit

Ons team van sfeerprofessionals is inzetbaar voor het maken van prachtige, stijlvolle en tijdloze ontwerpen. Wij zorgen voor een totaalbeleving, waar jouw bedrijfsidentiteit naar voren komt door gebruik te maken van bijpassende accessoires. Hierbij kan je denken aan onze schelpen potten, maar ook andere artikelen. Kom langs in onze showroom en maak kennis met onze interieurprojecten, Doe gerust wat inspiratie voor jouw restaurant!

 
 

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Wil je meer weten over de diensten die wij aanbieden als potten groothandel uit Oisterwijk? Of wil je een afspraak maken met één van onze specialisten voor het uitvoeren van één of meerdere interieurprojecten in jouw restaurant? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Je kan ons telefonisch bereiken via 013-521 30 02 of per e-mail via [email protected]. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »