Mag ik je kussen?

  • Geplaatst op
  • Door Pot & Vaas
  • Geplaatst in Kussen, Linden
Mag ik je kussen?

In deze blog vertellen we jou meer over ons label Linden LND.

Mag ik je kussen?

Geen ander interieuraccessoire is zo in staat om sfeer te bepalen, verbinding te leggen of juist contrast te creëren dan het onvolprezen sierkussen. Hoog tijd om dit kleine item met grote impact in de spotlight te zetten. Een equipe kussens op het hotelbed geeft de gast meteen een gevoel van luxe, weelderigheid en comfort. Nonchalant gedrapeerd op de bank in de living, lobby-, lounge- of wachtruimte van je logement of kantoorcomplex geven kussens je gasten en relaties een welkom gevoel. Kussens lijken gastvrij te roepen: ‘Ga lekker zitten, maak het jezelf comfortabel en ontspan’. Een goed sierkussen is een instant sfeermaker die het uitgebreide assortiment van Pot & Vaas subtiel verrijkt. Mag ik je kussen?

Matching prints

Bij Pot & Vaas hebben we een passie voor sfeer én een keur aan stoffen, prints en materialen om het perfecte kussen te kunnen vormgeven. Onder ons label Linden LND vind je contrasterende prints als extra smaakmaker in de ruimte of juist kussens in dezelfde sfeer en beleving als het interieur voor een fijne harmonie. Onze Linden LND collectie wisselt regelmatig mee met de seizoenen, kleurstellingen en trendstromingen.

Wil je graag dat de kussens exact matchen met die zorgvuldig uitgezochte gordijnen of dat luxueuze materiaal op de fauteuil dan maken we in dezelfde print, stof of dessin een bijbehorend sierkussen. Zit jouw ideale kussen onverhoopt niet in ons uitgebreide standaard assortiment dan maken we met liefde jouw sfeermaker op maat.

Wij realiseren ons terdege dat sierkussens onmisbare highlighters zijn in elke zakelijke, residentiele of hospitality omgeving.

Puur eenden dons

Onze selectie binnenkussens is gevuld met 100% puur eenden dons. Dons is een volledig natuurlijk en verantwoord product met antiallergische- en vormvaste eigenschappen. Af en toe een beetje door elkaar kloppen en je kussens zijn weer als nieuw in de oorspronkelijke vorm geschud. Wij vinden het belangrijk dat dit natuurlijke materiaal optimaal benut en hergebruikt wordt. Door samenwerking met regionale textielinzamelaars, kringloopwinkels en een Nationaal geregistreerd inzamelprogramma maken wij gebruik van 100% gerecycled dons uit dekbedden en hoofdkussens die van de verbrandingsovens zijn gered.

Kussenliefde

Pot & Vaas houdt van Cosmopolitan Luxury, zachtheid, natuur en stoere metallic details. Dat zie je terug in onze liefde voor kussens. Dol zijn we zelf op onze naturelkleurige croco prints in metallic veganleather en de kussens met zwart en goudtinten gecombineerd in een geraffineerde slangenprint. All time favourites zijn de kussens met zebra- en luipaarddessins in een aaibare stof, geweven jacquards in metropolitan motifs, kleurrijk geprinte velours, rijkelijk geborduurde dessins en luxueuze ausbrenner velvets.

We kussen je simpelweg aan alle kanten. Onze ingenieuze doublewaeving technieken, weefmotieven in grafische, Art Deco en de met geometrisch lijnenspel geïllustreerde kussens zijn een aanwinst voor elk interieur. Wij leveren een passend peluw, in elke gewenste vorm en voor elke interieurontwerp waarin je wilt verrassen met een klassieke, contemporaine twist. We kijken ernaar uit je te mogen kussen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »